Coaching en Mindfulness

Coaching is een mooie aanvulling op shiatsu. Net als shiatsu kan het je dichter bij jezelf brengen. Daarbij maak ik gebruik van technieken uit de Mindfulness en motiverende gespreksvoering. Motiverende gespreksvoering is een manier om de (interne) motivatie te vergroten. Hierdoor wordt het makkelijker ongezond gedrag te veranderen.

Ruim 25 jaar ben ik nu werkzaam als therapeut om klachten te behandelen vanuit een lichamelijke benadering. Vaak spelen meerdere factoren een rol bij klachten, zoals leefstijl, sportiviteit en omgang met spanningen. Regelmatig spelen ook de werksituatie (of het ontbreken daarvan) en relaties een belangrijke rol. Vanuit deze ervaring heb ik een goed inzicht ontwikkeld om daar op een effectieve manier vanuit coaching aandacht aan te besteden.

Soms geef ik ook informatie om meer zicht te krijgen op wat de klacht nu werkelijk is. Bij chronische pijnklachten geef ik bijvoorbeeld pijneducatie om de verschillen met acute pijn duidelijk te maken. In onderstaande video geef ik hierover uitleg.

 

SHIATSU AMSTERDAM
Frank Kleinleugenmors
Waalstraat 135
1079 DW Amsterdam
06 – 26354749
KvK 34274940